Mapa web
Publicacions

 - La hist├»┬┐┬Żria de la dona a la Garriga i els seus mons

Col├»┬┐┬Żlecci├»┬┐┬Ż Quaderns del Patrimoni Garriguenc, n├»┬┐┬Żm. 4 
 
Autores: Anna Gabriel i Ver├»┬┐┬Żnica Granados
1├»┬┐┬Ż edici├»┬┐┬Ż: Setembre de 2008
Edita: Ajuntament de la Garriga
Es pot trobar a les llibreries de la Garriga i d├»┬┐┬Żaltres llibreries comarcals.
Preu: 10 ├»┬┐┬Ż


En els darrers anys hi ha hagut una revifada considerable en l├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żs de les fonts orals a l├»┬┐┬Żhora de dur a terme recerques de tem├»┬┐┬Żtica diversa, amb l├»┬┐┬Żobjectiu de con├»┬┐┬Żixer el passat per tal de poder interpretar el nostre present. Ens trobem doncs, amb l├»┬┐┬Żexist├»┬┐┬Żncia de nombrosos projectes en l├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żmbit local consistents en fixar la mem├»┬┐┬Żria oral com a instrument de recuperaci├»┬┐┬Ż de la mem├»┬┐┬Żria hist├»┬┐┬Żrica.
A la Garriga, entre els anys 2004 i rolex sea-dweller replica hublot big bang ayrton senna replica replica watches hublot2006, amb la convocat├»┬┐┬Żria de diverses beques de recerca, l'├»┬┐┬Żrea de Patrimoni de l'Ajuntament ha realitzat una setantena d'entrevistes en profunditat a persones grans de la poblaci├»┬┐┬Ż, per parlar del iwc portuguese replica  per├»┬┐┬Żode compr├»┬┐┬Żs entre els anys 1.931 i 1.980 i sobretot, en relaci├»┬┐┬Ż a una ├»┬┐┬Żpoca tan silenciada com fou la guerra civil espanyola, la postguerra i el franquisme. Aquestes entrevistes varen ser gravades i transcrites, convertint-se aix├»┬┐┬Ż en un important fons documental d├»┬┐┬Żaquest per├»┬┐┬Żode a la  Garriga.
L'any 2007, en col├»┬┐┬Żlaboraci├»┬┐┬Ż amb l'├»┬┐┬Żrea de Pol├»┬┐┬Żtiques d'Igualtat de l'Ajuntament de la Garriga, per una banda, i amb l'Aula de la Universitat a l'abast de la Fundaci├»┬┐┬Ż Universit├»┬┐┬Żria Mart├»┬┐┬Ż l'Hum├»┬┐┬Ż per l'altra, es va continuar en aquesta l├»┬┐┬Żnia de recuperaci├»┬┐┬Ż de la mem├»┬┐┬Żria hist├»┬┐┬Żrica, centrant-la per├»┬┐┬Ż en una tem├»┬┐┬Żtica m├»┬┐┬Żs concreta: la hist├»┬┐┬Żria de les dones de la Garriga durant el segle XX, aprofundint en aspectes com l'educaci├»┬┐┬Ż de la dona, la inserci├»┬┐┬Ż laboral, la fam├»┬┐┬Żlia i la vida quotidiana, la moral religiosa de l├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żpoca...
S├»┬┐┬Żhan entrevistat una cinquantena de dones a les quals volem agrair la seva implicaci├»┬┐┬Ż en les entrevistes, la il├»┬┐┬Żlusi├»┬┐┬Ż i l'inter├»┬┐┬Żs que han mostrat per compartir les seves experi├»┬┐┬Żncies emocionalment viscudes amb altres persones, obrint part de la seva vida. horloges replica
En aquest modest quadern s├»┬┐┬Żintenta oferir d'una manera ordenada i contextualitzada tota la informaci├»┬┐┬Ż que ens han donat al voltant de la hist├»┬┐┬Żria de la dona a la Garriga i els seus m├»┬┐┬Żns, tant en l'esfera p├»┬┐┬Żblica com la privada. 
Editorial: https://www.nuevosdescuentos.es/cupones/the-book-depository/
 
Best Replica Watches

click here http://sogo.i2i.jp/link_go.php?url=https://www.tttime.co click here click here

Aviaci├»┬┐┬Ż i Guerra a la Garriga, 1933-1946. El camp d'aviaci├»┬┐┬Ż civil, l'aer├»┬┐┬Żdrom militar i el final de la guerra.

Autors llibre: David Gesal├»┬┐┬Ż i David ├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żiguez Autors DVD: SABEM COM ...

La hist├»┬┐┬Żria de la dona a la Garriga i els seus mons

Col├»┬┐┬Żlecci├»┬┐┬Ż Quaderns del Patrimoni Garriguenc, n├»┬┐┬Żm. 4  Autores: Anna Gabriel i ...

Les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs: la primera etapa franquista (1939-1960)

En el vuit├»┬┐┬Ż volum de la Col├»┬┐┬Żlecci├»┬┐┬Ż les Franqueses, els ...

Les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs: els anys de la Segona Rep├»┬┐┬Żblica (1931 -1939)

En el sees replica rolex presidentt├»┬┐┬Żria de les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs ...

Les Franqueses: els nostres pobles i la nostra gent a trav├»┬┐┬Żs de la mem├»┬┐┬Żria popular

s excalibur replica breguet tradition replica bell & ross vintagevida i la ...

Hist├»┬┐┬Żria general de l'ametlla del Vall├»┬┐┬Żs

Llibre publicat l├»┬┐┬Żany 2006 fake watches replique montre france  per commemorar el ...

Totes les entrades