Mapa web
Eugeni Xammar (1888-1973)

Nascut a Barcelona va viure la seva infantesa a l├»┬┐┬ŻAmetlla del Vall├»┬┐┬Żs, concretament al mas de can 
Xammar, del qual n├»┬┐┬Żera l├»┬┐┬Żhereu.
replica omega ladymatic iwc portuguese chrono replica replica bell & ross br03
De ben jove se├»┬┐┬Żn va a Barcelona on treballa per una empresa mercantil. ├»┬┐┬Żs en aquesta ├»┬┐┬Żpoca quan s├»┬┐┬Żendinsa en el m├»┬┐┬Żn de la literatura i de la pol├»┬┐┬Żtica per acabar poc despr├»┬┐┬Żs com a corresponsal de premsa a l├»┬┐┬Żestranger. rolex replica

Fou un pioner en el mon de la corresponsalia de guerra, ja que durant la Primera Guerra Mundial treballa com a corresponsal al front belga seguint a les tropes brit├»┬┐┬Żniques.
omega replica watches
Posteriorment treballa com a periodista i traductor a Madrid, Barcelona, Berl├»┬┐┬Żn, Par├»┬┐┬Żs, L├»┬┐┬ŻHaia, Oslo, Estocolm, ...Durant la Guerra Civil espanyola ├»┬┐┬Żs cap de Premsa de l├»┬┐┬ŻAmbaixada de la Rep├»┬┐┬Żblica Espanyola a Par├»┬┐┬Żs. Tamb├»┬┐┬Ż presta els seus serveis a diferents organismes de les Nacions Unides i passa temporades als EUA, M├»┬┐┬Żxic, Puerto Rico i Ginebra.

Despr├»┬┐┬Żs de passar gaireb├»┬┐┬Ż 60 anys de la seva vida a l├»┬┐┬Żestranger, torna de nou a Granollers i a l├»┬┐┬ŻAmetlla, els seus dos refugis al Vall├»┬┐┬Żs.


E. Xammar era un gran catalanista, republic├»┬┐┬Ż i cosmopolita. El seu estil period├»┬┐┬Żstic era directe, clar i punyent i les seves cr├»┬┐┬Żniques ir├»┬┐┬Żniques per├»┬┐┬Ż riguroses. Els qui el van con├»┬┐┬Żixer destaquen la seva vessant de gran conversador, la seva intel├»┬┐┬Żlig├»┬┐┬Żncia impressionant i el seu car├»┬┐┬Żcter extraordinari.sac longchamp pliage
christian louboutin shoes
borse louis vuitton
Audemars Piguet Replica https://www.hollywatches.me/audemars-piguet.html
Rolex Replica Watches https://www.hollywatches.me/rolex.html

click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here