Mapa web
Eugeni Xammar (1888-1973)

Nascut a Barcelona va viure la seva infantesa a l├»┬┐┬ŻAmetlla del Vall├»┬┐┬Żs, concretament al mas de can Xammar, del qual n├»┬┐┬Żera l├»┬┐┬Żhereu.
replica omega ladymatic iwc portuguese chrono replica replica bell & ross br03
De ben jove se├»┬┐┬Żn va a Barcelona on treballa per una empresa mercantil. ├»┬┐┬Żs en aquesta ├»┬┐┬Żpoca quan s├»┬┐┬Żendinsa en el m├»┬┐┬Żn de la literatura i de la pol├»┬┐┬Żtica per acabar poc despr├»┬┐┬Żs com a corresponsal de premsa a l├»┬┐┬Żestranger.

Fou un pioner en el mon de la corresponsalia de guerra, ja que durant la Primera Guerra Mundial treballa com a corresponsal al front belga seguint a les tropes brit├»┬┐┬Żniques.
omega replica watches
Posteriorment treballa com a periodista i traductor a Madrid, Barcelona, Berl├»┬┐┬Żn, Par├»┬┐┬Żs, L├»┬┐┬ŻHaia, Oslo, Estocolm, ...Durant la Guerra Civil espanyola ├»┬┐┬Żs cap de Premsa de l├»┬┐┬ŻAmbaixada de la Rep├»┬┐┬Żblica Espanyola a Par├»┬┐┬Żs. Tamb├»┬┐┬Ż presta els seus serveis a diferents organismes de les Nacions Unides i passa temporades als EUA, M├»┬┐┬Żxic, Puerto Rico i Ginebra.

Despr├»┬┐┬Żs de passar gaireb├»┬┐┬Ż 60 anys de la seva vida a l├»┬┐┬Żestranger, torna de nou a Granollers i a l├»┬┐┬ŻAmetlla, els seus dos refugis al Vall├»┬┐┬Żs.


E. Xammar era un gran catalanista, republic├»┬┐┬Ż i cosmopolita. El seu estil period├»┬┐┬Żstic era directe, clar i punyent i les seves cr├»┬┐┬Żniques ir├»┬┐┬Żniques per├»┬┐┬Ż riguroses. Els qui el van con├»┬┐┬Żixer destaquen la seva vessant de gran conversador, la seva intel├»┬┐┬Żlig├»┬┐┬Żncia impressionant i el seu car├»┬┐┬Żcter extraordinari.sac longchamp pliage
christian louboutin shoes
borse louis vuitton