Mapa web
Publicacions

 - Aviaci´┐Ż i Guerra a la Garriga, 1933-1946. El camp d'aviaci´┐Ż civil, l'aer´┐Żdrom militar i el final de la guerra.

Autors llibre: David Gesal´┐Ż i David ´┐Ż´┐Żiguez
Autors DVD: SABEM COM 

1´┐Ż Edici´┐Ż: febrer de 2009
Edita: Ajuntament de la Garriga

Preu: 33 ´┐Ż
Es pot trobar a les llibreries de la Garriga, a les principals llibreries comarcals i a d'altres llibreries especialitzadespasha de cartier replica watches tag heuer v4 replica jaeger lecoultre rendez-vous replicaAquest estudi constitueix b´┐Żsicament un treball d´┐Żinvestigaci´┐Ż de m´┐Żs d´┐Żuna d´┐Żcada d´┐Żesdeveniments viscuts a la Garriga (1933-1946), s´┐Żntesi d´┐Żhist´┐Żria local que defuig el localisme i d´┐Żhist´┐Żria militar sense militarisme. Aix´┐Ż, els habitants de la Garriga viurien un seguit d´┐Żesdeveniments i episodis previs, immediats i posteriors a la guerra d´┐ŻEspanya. Primer, amb l´┐Żarribada d´┐Żun enriquit empresari argent´┐Ż impulsor de l´┐Żaviaci´┐Ż civil a la Garriga i a Catalunya que far´┐Ż construir-se un camp d´┐Żaviaci´┐Ż civil particular, reflex deReplica Ulysse Nardin Watches de l´┐Żaviaci´┐Ż civil al nostre pa´┐Żs. Malauradament, aquella ´┐Żpoca daurada restar´┐Ż esmicolada per l´┐Żarribada d´┐Żuna guerra que ning´┐Ż excepte els qui la van provocar, desitjava. I s´┐Żinicia un segon per´┐Żode, curt, intens i tr´┐Żgic, on els esdeveniments b´┐Żl´┐Żlics afectaran als garriguencs i tamb´┐Ż als qui v´┐Żnen de fora: els refugiats, aviadors republicans, brigadistes internacionals i vencedors seran els nouvinguts al territori en poc menys de tres anys.


En la present obra s´┐Żha intentat Replica Omega Constellation  que els lectors coneguin fets poc coneguts o investigats, alguns d´┐Żells in´┐Żdits ´┐Żtant a nivell local com del pa´┐Żs´┐Ż de l´┐Żaviaci´┐Ż civil i la militar, de la vida quotidiana de ciutadans i combatents, a m´┐Żs dels indrets i escenaris emprats durant el conflicte a la vila. Entre aquests, destacar la defensa a´┐Żria de la capital catalana durant la batalla per Catalunya dels avions que s´┐Żenlairaven des de la Garriga o la reactivaci´┐Ż de les brigades internacionals en els darrers dies de guerra a Catalunya.

Amb una nova mirada i tot deixant Replica Tag Heuer Carrera Chrono  de banda alguns tics historiogr´┐Żfics, els autors han pret´┐Żs mostrar aquest ric passat, del qual en resten no nom´┐Żs algunes fonts disperses als arxius i la mem´┐Żria viva dels qui ho van viure, sin´┐Ż que tamb´┐Ż hi ha tot un patrimoni valu´┐Żs objecte d´┐Żaquest estudi i que forma part indestriable del recorregut hist´┐Żric d´┐Żun dels per´┐Żodes m´┐Żs intensos i apassionants de la hist´┐Żria de la Garriga i de Catalunya.
www.luxuryreplicawatches.co.uk

Aviaci´┐Ż i Guerra a la Garriga, 1933-1946. El camp d'aviaci´┐Ż civil, l'aer´┐Żdrom militar i el final de la guerra.

Autors llibre: David Gesal´┐Ż i David ´┐Ż´┐Żiguez Autors DVD: SABEM ...

aaaaaaLa hist´┐Żria de la dona a la Garriga i els seus mons

Col´┐Żlecci´┐Ż Quaderns del Patrimoni Garriguenc, n´┐Żm. 4. Autores: Anna Gabriel i ...

Les Franqueses del Vall´┐Żs: la primera etapa franquista (1939-1960)

En el vuit´┐Ż volum de la Col´┐Żlecci´┐Ż les Franqueses, els ...

Les Franqueses del Vall´┐Żs: els anys de la Segona Rep´┐Żblica (1931 -1939)

En el sees replica rolex presidentt´┐Żria de les Franqueses del Vall´┐Żs ...

Les Franqueses: els nostres pobles i la nostra gent a trav´┐Żs de la mem´┐Żria popular

s excalibur replica breguet tradition replica bell & ross vintagevida i la ...

Totes les entrades