Mapa web
Publicacions

 - Aviaci├»┬┐┬Ż i Guerra a la Garriga, 1933-1946. El camp d'aviaci├»┬┐┬Ż civil, l'aer├»┬┐┬Żdrom militar i el final de la guerra.

Autors llibre: 
David Gesal├»┬┐┬Ż i David ├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żiguez
Autors DVD: SABEM COM 

1├»┬┐┬Ż Edici├»┬┐┬Ż: febrer de 2009 bolsos de lujo imitacion
Edita: Ajuntament de la Garriga

Preu: 33 ├»┬┐┬Ż
Es pot trobar a les llibreries de la Garriga, a les principals llibreries comarcals i a d'altres llibreries especialitzadespasha de cartier replica watches tag heuer v4 replica jaeger lecoultre rendez-vous replica
Aquest estudi constitueix b├»┬┐┬Żsicament un treball d├»┬┐┬Żinvestigaci├»┬┐┬Ż de m├»┬┐┬Żs d├»┬┐┬Żuna d├»┬┐┬Żcada d├»┬┐┬Żesdeveniments viscuts a la Garriga (1933-1946), s├»┬┐┬Żntesi d├»┬┐┬Żhist├»┬┐┬Żria local que defuig el localisme i d├»┬┐┬Żhist├»┬┐┬Żria militar sense militarisme. Aix├»┬┐┬Ż, els habitants de la Garriga viurien un seguit d├»┬┐┬Żesdeveniments i episodis previs, immediats i posteriors a la guerra d├»┬┐┬ŻEspanya. Primer, amb l├»┬┐┬Żarribada d├»┬┐┬Żun enriquit empresari argent├»┬┐┬Ż impulsor de l├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil a la Garriga i a Catalunya que far├»┬┐┬Ż construir-se un camp d├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil particular, reflex deReplica Ulysse Nardin Watches de l├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil al nostre pa├»┬┐┬Żs. Malauradament, aquella ├»┬┐┬Żpoca daurada restar├»┬┐┬Ż esmicolada per l├»┬┐┬Żarribada d├»┬┐┬Żuna guerra que ning├»┬┐┬Ż excepte els qui la van provocar, desitjava. I s├»┬┐┬Żinicia un segon per├»┬┐┬Żode, curt, intens i tr├»┬┐┬Żgic, on els esdeveniments b├»┬┐┬Żl├»┬┐┬Żlics afectaran als garriguencs i tamb├»┬┐┬Ż als qui v├»┬┐┬Żnen de fora: els refugiats, aviadors republicans, brigadistes internacionals i vencedors seran els nouvinguts al territori en poc menys de tres anys.


En la present obra s├»┬┐┬Żha intentat Replica Omega Constellation  que els lectors coneguin fets poc coneguts o investigats, alguns d├»┬┐┬Żells in├»┬┐┬Żdits ├»┬┐┬Żtant a nivell local com del pa├»┬┐┬Żs├»┬┐┬Ż de l├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil i la militar, de la vida quotidiana de ciutadans i combatents, a m├»┬┐┬Żs dels indrets i escenaris emprats durant el conflicte a la vila. Entre aquests, destacar la defensa a├»┬┐┬Żria de la capital catalana durant la batalla per Catalunya dels avions que s├»┬┐┬Żenlairaven des de la Garriga o la reactivaci├»┬┐┬Ż de les brigades internacionals en els darrers dies de guerra a Catalunya.

Amb una nova mirada i tot deixant Replica Tag Heuer Carrera Chrono  de banda alguns tics historiogr├»┬┐┬Żfics, els autors han pret├»┬┐┬Żs mostrar aquest ric passat, del qual en resten no nom├»┬┐┬Żs algunes fonts disperses als arxius i la mem├»┬┐┬Żria viva dels qui ho van viure, sin├»┬┐┬Ż que tamb├»┬┐┬Ż hi ha tot un patrimoni valu├»┬┐┬Żs objecte d├»┬┐┬Żaquest estudi i que forma part indestriable del recorregut hist├»┬┐┬Żric d├»┬┐┬Żun dels per├»┬┐┬Żodes m├»┬┐┬Żs intensos i apassionants de la hist├»┬┐┬Żria de la Garriga i de Catalunya.

click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
click here
 

Aviaci├»┬┐┬Ż i Guerra a la Garriga, 1933-1946. El camp d'aviaci├»┬┐┬Ż civil, l'aer├»┬┐┬Żdrom militar i el final de la guerra.

Autors llibre: David Gesal├»┬┐┬Ż i David ├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żiguez Autors DVD: SABEM COM 1├»┬┐┬Ż ...

La hist├»┬┐┬Żria de la dona a la Garriga i els seus mons

Col├»┬┐┬Żlecci├»┬┐┬Ż Quaderns del Patrimoni Garriguenc, n├»┬┐┬Żm. 4  Autores: Anna Gabriel i ...

Les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs: la primera etapa franquista (1939-1960)

En el vuit├»┬┐┬Ż volum de la Col├»┬┐┬Żlecci├»┬┐┬Ż les Franqueses, els ...

Les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs: els anys de la Segona Rep├»┬┐┬Żblica (1931 -1939)

En el sees replica rolex presidentt├»┬┐┬Żria de les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs ...

Les Franqueses: els nostres pobles i la nostra gent a trav├»┬┐┬Żs de la mem├»┬┐┬Żria popular

s excalibur replica breguet tradition replica bell & ross vintagevida i la ...

Hist├»┬┐┬Żria general de l'ametlla del Vall├»┬┐┬Żs

Llibre publicat l├»┬┐┬Żany 2006 replique montre france  per commemorar el Milcentenari del ...

Totes les entrades