Mapa web
Publicacions

 - Aviaci├»┬┐┬Ż i Guerra a la Garriga, 1933-1946. El camp d'aviaci├»┬┐┬Ż civil, l'aer├»┬┐┬Żdrom militar i el final de la guerra.

Autors llibre: David Gesal├»┬┐┬Ż i David ├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żiguez
Autors DVD: SABEM COM 

1├»┬┐┬Ż Edici├»┬┐┬Ż: febrer de 2009
Edita: Ajuntament de la Garriga

Preu: 33 ├»┬┐┬Ż
Es pot trobar a les llibreries de la Garriga, a les principals llibreries comarcals i a d'altres llibreries especialitzadespasha de cartier replica watches tag heuer v4 replica jaeger lecoultre rendez-vous replicaAquest estudi constitueix b├»┬┐┬Żsicament un treball d├»┬┐┬Żinvestigaci├»┬┐┬Ż de m├»┬┐┬Żs d├»┬┐┬Żuna d├»┬┐┬Żcada d├»┬┐┬Żesdeveniments viscuts a la Garriga (1933-1946), s├»┬┐┬Żntesi d├»┬┐┬Żhist├»┬┐┬Żria local que defuig el localisme i d├»┬┐┬Żhist├»┬┐┬Żria militar sense militarisme. Aix├»┬┐┬Ż, els habitants de la Garriga viurien un seguit d├»┬┐┬Żesdeveniments i episodis previs, immediats i posteriors a la guerra d├»┬┐┬ŻEspanya. Primer, amb l├»┬┐┬Żarribada d├»┬┐┬Żun enriquit empresari argent├»┬┐┬Ż impulsor de l├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil a la Garriga i a Catalunya que far├»┬┐┬Ż construir-se un camp d├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil particular, reflex deReplica Ulysse Nardin Watches de l├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil al nostre pa├»┬┐┬Żs. Malauradament, aquella ├»┬┐┬Żpoca daurada restar├»┬┐┬Ż esmicolada per l├»┬┐┬Żarribada d├»┬┐┬Żuna guerra que ning├»┬┐┬Ż excepte els qui la van provocar, desitjava. I s├»┬┐┬Żinicia un segon per├»┬┐┬Żode, curt, intens i tr├»┬┐┬Żgic, on els esdeveniments b├»┬┐┬Żl├»┬┐┬Żlics afectaran als garriguencs i tamb├»┬┐┬Ż als qui v├»┬┐┬Żnen de fora: els refugiats, aviadors republicans, brigadistes internacionals i vencedors seran els nouvinguts al territori en poc menys de tres anys.


En la present obra s├»┬┐┬Żha intentat Replica Omega Constellation  que els lectors coneguin fets poc coneguts o investigats, alguns d├»┬┐┬Żells in├»┬┐┬Żdits ├»┬┐┬Żtant a nivell local com del pa├»┬┐┬Żs├»┬┐┬Ż de l├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż civil i la militar, de la vida quotidiana de ciutadans i combatents, a m├»┬┐┬Żs dels indrets i escenaris emprats durant el conflicte a la vila. Entre aquests, destacar la defensa a├»┬┐┬Żria de la capital catalana durant la batalla per Catalunya dels avions que s├»┬┐┬Żenlairaven des de la Garriga o la reactivaci├»┬┐┬Ż de les brigades internacionals en els darrers dies de guerra a Catalunya.

Amb una nova mirada i tot deixant Replica Tag Heuer Carrera Chrono  de banda alguns tics historiogr├»┬┐┬Żfics, els autors han pret├»┬┐┬Żs mostrar aquest ric passat, del qual en resten no nom├»┬┐┬Żs algunes fonts disperses als arxius i la mem├»┬┐┬Żria viva dels qui ho van viure, sin├»┬┐┬Ż que tamb├»┬┐┬Ż hi ha tot un patrimoni valu├»┬┐┬Żs objecte d├»┬┐┬Żaquest estudi i que forma part indestriable del recorregut hist├»┬┐┬Żric d├»┬┐┬Żun dels per├»┬┐┬Żodes m├»┬┐┬Żs intensos i apassionants de la hist├»┬┐┬Żria de la Garriga i de Catalunya.
www.luxuryreplicawatches.co.uk

Aviaci├»┬┐┬Ż i Guerra a la Garriga, 1933-1946. El camp d'aviaci├»┬┐┬Ż civil, l'aer├»┬┐┬Żdrom militar i el final de la guerra.

Autors llibre: David Gesal├»┬┐┬Ż i David ├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żiguez Autors DVD: SABEM ...

aaaaaaLa hist├»┬┐┬Żria de la dona a la Garriga i els seus mons

Col├»┬┐┬Żlecci├»┬┐┬Ż Quaderns del Patrimoni Garriguenc, n├»┬┐┬Żm. 4. Autores: Anna Gabriel i ...

Les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs: la primera etapa franquista (1939-1960)

En el vuit├»┬┐┬Ż volum de la Col├»┬┐┬Żlecci├»┬┐┬Ż les Franqueses, els ...

Les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs: els anys de la Segona Rep├»┬┐┬Żblica (1931 -1939)

En el sees replica rolex presidentt├»┬┐┬Żria de les Franqueses del Vall├»┬┐┬Żs ...

Les Franqueses: els nostres pobles i la nostra gent a trav├»┬┐┬Żs de la mem├»┬┐┬Żria popular

s excalibur replica breguet tradition replica bell & ross vintagevida i la ...

Totes les entrades