Mapa web
Espais bombardejats de la Garriga

The replica Baume & Mercier watches Next chronograph to depart this A.Lange&Sohne replica collaboration will probably be as with the summer season in the exclusive edition of replica breitling 3,500 pieces. The special tips from the high-tech watch are the arrangement in the chronograph's buttons breitling galactic replica watches close to the dial,echoing design in the change buttons breitling chrono-matic replica watches round the automatic transmission selector lever inside the Mercedes-Benz SLR McLaren super fancy car.


La Gar fake watches riga, objectiu de guerra

El dia 29 de gener de 1939, l├»┬┐┬Żaviaci├»┬┐┬Ż feixista italiana al servei de l├»┬┐┬Żex├»┬┐┬Żrcit franquista va bombardejar la Garriga. La reorganitzaci├»┬┐┬Ż del que quedava de les brigades internacionals al municipi va servir d├»┬┐┬Żexcusa per a que dues esquadrilles d├»┬┐┬Żavions Savoia S-79, carregats amb 120 bombes, ataquessin la poblaci├»┬┐┬Ż, per tal d├»┬┐┬Żeliminar tota possible resist├»┬┐┬Żncia. A les 14:44 i altre cop a les 14:45 h (hora local), les bombes van colpejar la poblaci├»┬┐┬Ż, causant un m├»┬┐┬Żnim de 15 v├»┬┐┬Żctimes mortals i nombrosos danys materials.
La investigaci├»┬┐┬Ż duta a terme pels historiadors David Gesal├»┬┐┬Ż i David ├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żiguez en els darrers anys ha perm├»┬┐┬Żs, entre altres coses, localitzar les imatges a├»┬┐┬Żries del bombardeig a l├»┬┐┬ŻUfficio Storico de Roma.replica watches
En motiu de la commemoraci├»┬┐┬Ż del 70├»┬┐┬Ż aniversari del bombardeig de la Garriga, durant el gener de 2009 s├»┬┐┬Żhan senyalitzat els espais del nucli urb├»┬┐┬Ż que van ser bombardejats. Les rajoles han estat dissenyades i realitzades per l├»┬┐┬Żartista Fina Tuneu. Aix├»┬┐┬Ż mateix, tamb├»┬┐┬Ż s├»┬┐┬Żha senyalitzat i dignificat l├»┬┐┬Żespai que ocupa la fossa comuna al cementiri de la Doma, un espai on, entre d├»┬┐┬Żaltres, hi van anar a parar els cossos d├»┬┐┬Żalgunes de les v├»┬┐┬Żctimes del tr├»┬┐┬Żgic bombardeig feixista.
Swiss Replica Watches