Mapa web
Notícies

Inauguraci├»┬┐┬Ż del Centre de Visitants de la Garriga

La Garriga inaugura el properdissabte 26 de mar├»┬┐┬Ż el Centre de Visitants, ubicat als antics safareigs deManuel Joaquim Raspall. La inauguraci├»┬┐┬Ż tindr├»┬┐┬Ż lloc a les dotze del migdia almateix equipament i comptar├»┬┐┬Ż amb la participaci├»┬┐┬Ż de la companyia Nats Teatre,que sorprendr├»┬┐┬Ż el p├»┬┐┬Żblic amb diverses intervencions.

Durant l├»┬┐┬Żacte, on tamb├»┬┐┬Ż hi col├»┬┐┬Żlaborar├»┬┐┬Ż l├»┬┐┬Żassociaci├»┬┐┬Ż La Garriga Secreta, es faran elsparlaments institucionals i hi haur├»┬┐┬Ż un petit refrigeri per a les personesassistents. A la una del migdia, s├»┬┐┬Żorganitzar├»┬┐┬Ż una visita comentada perl├»┬┐┬Żespai. Finalment, de quatre de la tarda i fins a les vuit del vespre, elCentre de Visitants celebrar├»┬┐┬Ż una jornada de portes obertes.

El Centre de Visitants de la Garriga vol esdevenir un espai per a la interpretaci├»┬┐┬Ż delpatrimoni i la hist├»┬┐┬Żria local. L├»┬┐┬Żespai presenta una exposici├»┬┐┬Ż sobre l├»┬┐┬Żevoluci├»┬┐┬Żdel poble des de l├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żpoca romana fins a l├»┬┐┬Żactualitat i, a m├»┬┐┬Żs, proposa quatreitineraris tur├»┬┐┬Żstics per con├»┬┐┬Żixer m├»┬┐┬Żs a fons els secrets del municipi. Lesquatre rutes tur├»┬┐┬Żstiques, que es poden fer a peu o en bicicleta, aprofundeixenen diferents aspectes del poble, com s├»┬┐┬Żn l├»┬┐┬Żantiguitat i l├»┬┐┬Żedat mitjana, l├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żpocamoderna, el termalisme i l├»┬┐┬Żestiueig o la mem├»┬┐┬Żria hist├»┬┐┬Żrica.

L├»┬┐┬Żequipament compta amb nombrosos recursos museogr├»┬┐┬Żfics i interactiusd├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żltima generaci├»┬┐┬Ż que permeten apropar-se al patrimoni garriguenc d├»┬┐┬Żuna maneradid├»┬┐┬Żctica i amena. Entre aquests recursos destaquen especialment les Tablet PC,unes computadores port├»┬┐┬Żtils que el p├»┬┐┬Żblic visitant pot emportar-se per fer elsitineraris. Per aquelles persones que ho prefereixen el centre tamb├»┬┐┬Ż oferir├»┬┐┬Żvisites guiades personalitzades.

Aix├»┬┐┬Ż mateix, l├»┬┐┬Żespai oferir├»┬┐┬Ż tota la informaci├»┬┐┬Ż sobre els recursos iserveis tur├»┬┐┬Żstics del municipi i tindr├»┬┐┬Ż una espai dedicat a botiga.

El Centre de Visitants de la Garriga, durant l├»┬┐┬Żany 2011, obrir├»┬┐┬Ż els caps de setmana i elsdies festius de deu del mat├»┬┐┬Ż a dues del migdia, i entre setmana per a visitesconcertades.

Best Replica Watches

Inauguraci├»┬┐┬Ż del Centre de Visitants de la Garriga

La Garriga inaugura el properdissabte 26 de mar├»┬┐┬Ż el Centre ...

El bombardeig de la Garriga a TV3

  El replica rolex datejust programa Banda Ampla de TV3 va ...

Canvia l'horari de visites al Refugi Antiaeri de l'estaci├»┬┐┬Ż

Atenci├»┬┐┬Ż!Amb la posada en marxa del Centre de Visitants de ...

La commemoraci├»┬┐┬Ż del 74├»┬┐┬Ż aniversari del bombardeig de la Garriga a la TV

Not├»┬┐┬Żcia sobre els actes de commemoraci├»┬┐┬Ż a VOTV. Cliqueu aqu├»┬┐┬Ż.Not├»┬┐┬Żcia ...

El refugi d'estat major del camp d'aviaci├»┬┐┬Ż ser├»┬┐┬Ż visitable

Els ajuntaments de la Garriga, l'Ametlla i les Franqueses del ...

La inauguraci├»┬┐┬Ż de la segona fase de muse├»┬┐┬Żtzaci├»┬┐┬Ż del Camp d'Aviaci├»┬┐┬Ż de Rosanes als mitjans de comunicaci├»┬┐┬Ż

Aqu├»┬┐┬Ż teniu alguns enlla├»┬┐┬Żos a les not├»┬┐┬Żcies que diversos mitjans ...

Totes les entrades