Mapa web
Notícies

Inauguraci´┐Ż del Centre de Visitants de la Garriga

La Garriga inaugura el properdissabte 26 de mar´┐Ż el Centre de Visitants, ubicat als antics safareigs deManuel Joaquim Raspall. La inauguraci´┐Ż tindr´┐Ż lloc a les dotze del migdia almateix equipament i comptar´┐Ż amb la participaci´┐Ż de la companyia Nats Teatre,que sorprendr´┐Ż el p´┐Żblic amb diverses intervencions.

Durant l´┐Żacte, on tamb´┐Ż hi col´┐Żlaborar´┐Ż l´┐Żassociaci´┐Ż La Garriga Secreta, es faran elsparlaments institucionals i hi haur´┐Ż un petit refrigeri per a les personesassistents. A la una del migdia, s´┐Żorganitzar´┐Ż una visita comentada perl´┐Żespai. Finalment, de quatre de la tarda i fins a les vuit del vespre, elCentre de Visitants celebrar´┐Ż una jornada de portes obertes.

El Centre de Visitants de la Garriga vol esdevenir un espai per a la interpretaci´┐Ż delpatrimoni i la hist´┐Żria local. L´┐Żespai presenta una exposici´┐Ż sobre l´┐Żevoluci´┐Żdel poble des de l´┐Ż´┐Żpoca romana fins a l´┐Żactualitat i, a m´┐Żs, proposa quatreitineraris tur´┐Żstics per con´┐Żixer m´┐Żs a fons els secrets del municipi. Lesquatre rutes tur´┐Żstiques, que es poden fer a peu o en bicicleta, aprofundeixenen diferents aspectes del poble, com s´┐Żn l´┐Żantiguitat i l´┐Żedat mitjana, l´┐Ż´┐Żpocamoderna, el termalisme i l´┐Żestiueig o la mem´┐Żria hist´┐Żrica.

L´┐Żequipament compta amb nombrosos recursos museogr´┐Żfics i interactiusd´┐Ż´┐Żltima generaci´┐Ż que permeten apropar-se al patrimoni garriguenc d´┐Żuna maneradid´┐Żctica i amena. Entre aquests recursos destaquen especialment les Tablet PC,unes computadores port´┐Żtils que el p´┐Żblic visitant pot emportar-se per fer elsitineraris. Per aquelles persones que ho prefereixen el centre tamb´┐Ż oferir´┐Żvisites guiades personalitzades.

Aix´┐Ż mateix, l´┐Żespai oferir´┐Ż tota la informaci´┐Ż sobre els recursos iserveis tur´┐Żstics del municipi i tindr´┐Ż una espai dedicat a botiga.

El Centre de Visitants de la Garriga, durant l´┐Żany 2011, obrir´┐Ż els caps de setmana i elsdies festius de deu del mat´┐Ż a dues del migdia, i entre setmana per a visitesconcertades.

El refugi d'estat major del camp d'aviaci´┐Ż ser´┐Ż visitable

Els ajuntaments de la Garriga, l'Ametlla i les Franqueses del ...

La commemoraci´┐Ż del 74´┐Ż aniversari del bombardeig de la Garriga a la TV

Not´┐Żcia sobre els actes de commemoraci´┐Ż a VOTV. Cliqueu aqu´┐Ż.Not´┐Żcia ...

Actes de commemoraci´┐Ż del 73´┐Ż aniversari del bombardeig de la Garriga

La Garriga commemora el 73´┐Ż aniversari del bombardeig feixista amb ...

Canvia l'horari de visites al Refugi Antiaeri de l'estaci´┐Ż

Atenci´┐Ż!Amb la posada en marxa del Centre de Visitants de ...

La inauguraci´┐Ż de la segona fase de muse´┐Żtzaci´┐Ż del Camp d'Aviaci´┐Ż de Rosanes als mitjans de comunicaci´┐Ż

Aqu´┐Ż teniu alguns enlla´┐Żos a les not´┐Żcies que diversos mitjans ...

L'aniversari del bombardeig de la Garriga al TN

Entre els dies 28 i 30 de gener de 2010 ...

Totes les entrades